bag om Mathiasen motivation

Jeg har skabt denne virksomhed på baggrund af mine kunders ønsker på at forøge medarbejder trivsel

Vision

Min vision: at frembringe, forene og fordele viden til det gode arbejdsliv

Min mission: at facilitere den nyeste viden fra forskningen og iværksætte handling her og nu fra best practice til virksomheder og kommuner.

Mit navn er Bent Mathiasen, jeg er seniorrådgiver og foredragsholder, med et omdrejningspunkt om emnet

” Det gode arbejdsliv”.

Jeg selv er 70 år, har opnået en bevidst livsvisdom og en høj faglig viden fra de sidste fantastiske år hos Ældre Sagen og nu som selvstændig.

Og jeg er bestemt ikke færdig med at bidrage til arbejdsmarkedet og forsat dele ud af min viden og rådgivning til det gode arbejdsliv samt inspirere til, at de erfarne medarbejdere selv kan vælge og forberede sig til at gå

“fra arbejdsliv til det gode pensionistliv”.

Både fagligt og personligt har jeg gennem de seneste 20 år haft fokus på de humanistiske værdier på arbejdsmarkedet. Og det har resulteret i min videndeling, som jeg formidler gennem såvel konferencer og seminarer samt ved foredrag og seniorkurser. Jeg selv er blevet inspireret af pionerer indenfor området og står i tæt kontakt med disse spændende mennesker.

Denne nyskabende og helhedsorienterede mission er jeg i fuld gang med at udføre og facilitere på en række af arbejdspladser. Og det vil jeg naturligvis også tilbyde dig: Sammen kan vi videreføre denne vigtige samfundsudvikling. 

Vi er parattil en ny tid med nye tanker, handlinger og behov, der vil skabe en ny samfundsmentalitet – både i det privatliv og i arbejdslivet. Alt sammen bygget på god adfærd, etik,  og en social ansvarlighed til gavn for alle.

Ønsker du at igangsætte denne innovationskraft her og nu, så er jeg klar til et dialogmøde med mulighederne for din virksomhed.

Så hvorfor arbejde med mig?

Vi bliver flere og flere i mit netværk – det være sig virksomheder og fagorganisationer, men også forskningen, der alle forener ovennævnte viden og bevidsthed til handling her og nu.

Seneste samarbejde er med Aske Juul Lassen. ph.d. i etnologi og aldringsforskning og Hjerneforsker Ellen Garde fra Center for Humanistisk Sundhedsforskning og Center for Sund Aldring på Københavns Universitet.

Sammen kreerer vi viden og baner vejen til større arbejdsglæde i menneskets forskellige livsfaser på arbejdsmarkedet. 

Vi tilbyder forskellige fyraftensforedrag og kurser til virksomheder, fagforeninger, kommuner og pensionskasser, hvor vi går i dybden med både praksis- og forskningsvinklen på seniorer på arbejdsmarkedet, pensionsovergange og pension.

Lad os tale sammen om nye løsninger hos jer.

 

 

 

20 års faglig erfaring fra ledelses- og medarbejder udvikling i virksomheder og i kommuner.

20

Hos Mathiasen Motivation styrker vi din virksomheds livsfasepolitik og binder den sammen med medarbejdertrivsel, så det fastholder faglig viden og engagement hos de erfarne medarbejdere.

Jeg facilitere den nyeste viden fra forskningen og handling her og nu fra best practice.

Fastholdelse af seniorer på arbejdspladsen:

R

Ledelsesrådgivning/Livsfasepolitik – forstå seniorerne og deres ønsker og behov i deres livsfase

R

Seniorkursus for medarbejderne – forberedelse i overgangen fra arbejdsliv til pensionistliv

R

Foredrag – flere temaer: Det gode arbejdsliv, medarbejde trivsel, sundhed på arbejdsmarkedet, forberedelse af de sidste år på arbejdsmarkedet, fra arbejdsliv til pensionist liv.

Kontakt Mathiasen Motivation

Ring 23 82 82 34‬

E-mail bent@mathiasenmotivation.dk